tisdag 22 januari 2013

Our bags are packed, we're ready to go

Att packa för en tre månader lång resa är något av en konst, speciellt då det gäller att minimera sin packning så mycket som möjligt. Under de senaste veckorna, när har vi befunnit oss mer än 30 mil ifrån varandra, har därför Skype kommit väl till användning. Det har hunnit bli ett x-antal samtal där allt ifrån vilken solskyddsfaktor som behövs till vilka shorts som ska packas ner diskuterats.

I den process som det faktiskt är att packa har undertecknad (Liv) lärt sig både ett och annat. Små men ack så viktiga värdehandlingar kan trots noggrannhet försvinna. Detta i sin tur skapar frustration och är enormt tidsförödande då man kan tillbringa timmar med att vända ut-och-in på halva huset. Att dessutom behöva stå i telefonkö och skicka flertalet mejl, men ändå inte lyckas lösa problemet kan få vem som helst att bryta ihop.

Nu är väskorna iallafall färdigpackade och i eftermiddag ska vi mötas på Arlanda. Övernattning i Stockholm är vad som gäller innan det äntligen bär av på riktigt imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar