onsdag 6 februari 2013

Kai Bae Beach, Koh Chang

Efter en valdigt lugn och skon vecka pa Koh Chang ar vi nu tillbaka i Bangkok. Var hud ar inte langre kritvit, dock vill vi ej titulera oss som bruna an, men nagra nyanser morkare har vi allt blivit. Da halsolaget i laget inte har varit pa topp har vi agnat storre delar av tiden at att vila och kurera oss fran diverse akommor. Allt som har vingar verkar bita Britta och Liv, som den klena typen hon ar, har hunnit med bade en allergireaktion och feberfrossa.

Vi agnat at oss rofyllda aktiviteter som kortspel, lasning och solning. Sovit nar vi har varit trotta (en natt sov vi i TRETTON timmar!), atit nar vi har varit hungriga och da och da promenerat uppfor och nedfor ons branta vagar. Med andra ord en extremt skon semestervecka i ett turistparadis. Nu ar vi sugna pa lite mer fart och flakt, vilket det defintivt finns gott om har i Bangkok! Pa sondag flyger vi vidare till Hanoi, Vietnam. Kanske hors vi innan dess!

2 kommentarer:

  1. Den något mörkare hudtonen skulle också kunna bero på något som kallas smuts och som man lätt drabbas av i dammiga miljöer och begränsad tillgång till tvättmöjligheter (enligt denna teori befinner jag mig i en ytterst odammig miljö full av tvättmöjligheter) Just sayin...;P <3

    SvaraRadera
  2. ÅH, uppdatering och BILDER! KUL! Hoppas att ni får vara friska hädanefter och hoppas ni trivs i Vietnam! Hoi an (inte att blanda ihop med Hanoi) var turistigt, men skönt och mysigt tycker jag (tyckte då i alla fall). Vi bodde på Hop Yen Hotel.

    Puss och kram från Faaaalun.

    SvaraRadera