onsdag 20 februari 2013

Update

Hörrni, Halong Bay var ju inte direkt skitfult om man säger som så. Sällskapet var inte heller skittråkigt eller maten skitäcklig. Det var inte skitvarmt, men vi var två glada skitar ändå. Man skulle lugnt kunna säga att den 3-dagars tur som vi hade betalat dyra pengar för var värd varenda liten krona! På schemat stod kajakpaddling, besök på en pärlfarm och i en enorm grotta (som nästan liknade en nattklubb med sitt artificiella ljus) och matlagningskurs men framförallt; häng med våra nyfunna vänner från världens alla hörn. Solen lyste med sin frånvaro och det både regnade och blåste en del, men vi är ändå enormt nöjda med turen!

Tillbaka i Hanoi hade vi två sköna dagar tillsammans med fint folk. Caféhäng, "people watching" och roliga middagar med härliga människor ägnades större delen av vår vakna tid till. I måndagskväll tog vi nattbussen från Hanoi, sov rätt gott större delar av natten och anlände till Hoi An en sisådär 18 timmar senare. Där befinner vi oss i skrivande stund och har hittills hunnit med lite sightseeing i stan (som är mysig och dessutom skiner solen här, hurra!), hittat bästa vietnamesiska matstället, klappat 38 hundar (Liv), hälsat på alla barn vi mött (Britta) men mest bara tagit det lugnt. Vi båda återhämtar oss från förkylningar och Liv är dessutom inne på en ny kortisonkur, så vi satsar på att bli fit for fight igen innan det är dags att åka söderut om några dagar. 


1 kommentar:

  1. åh vad ni har kul och upplever saker! så roligt att följa er resa! men se upp med allt klappande hit och dit ;) kramis till er båda

    /ciapia

    SvaraRadera